Oyundaki Problemler

lamer212

New member
13 Tem 2025
12
1
3
1 = Oyun akışında netlik ve serilik yok skill vururken ekran kare kare oluyor efektler berbat hiçbiri net değil görüntü kalitesinde çok daha iyi hale gelmesi lazım
2 = npc lerde ve gatelerde algılama problemi var giderilmeli
3 = yaratıklarda durma hareket etmeme uzaktan vurma gibi basit ama sıkıntılı problemleri görüyoruz
4 = modların hemen hemen hepsini denedik ve dropların zayıf olmasını geçtim içinden bişey atmıyor nerdeyse sadece golem sınıfı chitini seri atıyor onun haricinde ne beş var ne mavi bus İRon Bow Drobu yok denecek kadar az
5 = Pt listesi oyun için ayar bölümü clandan pt atamama pt den birine tıklayamama gibi birçok düzenlenmesi gereken var
6 = Özellikle kesilmesi zor modlara Dark Mage Dark Knight Ewil Soul gibi neredeyse hiç bus ezik item Silver bar koymamışsınız para kasmanın hiçbir yolu kalmamış
7 = Delosta Mage Nowa atamıyor dropları boş gibi bişey
8 = Z ye bir yaratık aldığımızda o yaratığın içine girince hareket edemiyoruz yeni güncellemeden sonra
9 = Mage skilleri adam yanımdayken atıyor gösteriyor bir anda uzaklaşınca failed veri çözülmeli
10 = Pk en önemli eğlencemiz ve biz bu şekilde Pk atma ihtimalimiz yok özellikle Mage oyuncuları
11 = Pus bana göre yetersiz ne Job change var ne ırk değiştirme bunlara bakılmalı

Şimdilik bu kadar yazıyorum daha çok eksik ve problem var düzelmesini Ümit ediyorum

Merhaba,
Buranın bir MYKO ( Hard ) sunucusu olduğunu hatırlatmak isteriz, bizim sunucumuzun Official'ında droplar ve EXP oranları fazlasıyla zor olacaktır.
Geri dönüşleriniz için teşekkür ederiz, gerekli notlarımızı aldık.

Merhaba,
Buranın bir MYKO ( Hard ) sunucusu olduğunu hatırlatmak isteriz, bizim sunucumuzun Official'ında droplar ve EXP oranları fazlasıyla zor olacaktır.
Geri dönüşleriniz için teşekkür ederiz, gerekli notlarımızı aldık.
2. Maddede belirttigi şey benim yeni actigim konuyla aynı ben npclerde denememistim. Npclerde de sıkıntı var demekki. Tiklayamiyoruz. @GOKU