Envanter bugu

fantoma01

New member
3 Ağu 2025
4
0
1
Slotta kasarken biriken gereksiz itemleri satmaye çalışıyorum ama satılamıyor her seferinde relog atıp satıyorum her relog etıp satmamda envanterdeki boş olan yerlerim buga giriyor üstümde 28 adet boş yer var ama 10 tane kısım buga girmiş durumda ve her relog atmamda bu sayı artıyor buna bi çözüm rica ediyorum

Slotta kasarken biriken gereksiz itemleri satmaye çalışıyorum ama satılamıyor her seferinde relog atıp satıyorum her relog etıp satmamda envanterdeki boş olan yerlerim buga giriyor üstümde 28 adet boş yer var ama 10 tane kısım buga girmiş durumda ve her relog atmamda bu sayı artıyor buna bi çözüm rica ediyorum
Merhaba,
APK'yı kaldırıp paylaştığımız son APK'yı indirirseniz sorununuz çözülecektir.

Manuel olarak invertoryi resetleyecek bi tuş koysanız bence faydalı olur şuan için bug sorunu yüzünden oynamayı bıraktım çünkü karakterin üstüne birşey alamaz oldum boş olmasına rağmen dolu gösteriyor. Karakterde mi sıkıntı var diye yeni karakter oluşturdum yine aynı sorun oluşuyor yaratık kestikçe gelen itemler invertoryde kayboluyor bu sebepten ötürü de çanta dolu gözüküyor

Güncel APK ile denediğimizde bir sorun yaşamıyoruz, lütfen bu bug'ı yaşadığınızda video alıp özelden gönderebilir misiniz?