Sayın yönetici bu oyun sizin bazı konularda oyuncuların söylediklerine kulak vermemenizden kaynikli bu hale geldi biz ekip olara yasadigimi sorunları hem forumda he insgramdan tenezzül edipte cevap vermediniz oyunu bırakan bazı arkadaşlar bizimde bırakmamız için itemlerimizi çöpe attilar yada yaktılar dedik durumu anlattık beta süreci yardımcı olamayız dediniz madem beta sizin için önemsiz birşey ozma verin herkeze full itemleri full takıları lvl 70 yapın akşamdan akşama pk atıp çıksın millet ama biz oyunun hatalarını bulalım diye sanki offical gibi günlerimiz saatlerimizi item yapmak farm yapmak PK atmakla geçirdik ama bazı karater yoksunu insanlar bizime bu oyunu oynamayalım diye itemlerimizi yoketti sizden bi yardım istedik 3 gün sonra cevap atıyorsunuz onuda foruma topluma açık yerde paylaşım yaptığım için diğer insanlar gördü hemen cevap attınız yazdığınız cevap KUSURA BAKMAYIN YARDIMCI OLAMAYİZ siz oyununuzu oynucak insanlar ariyormusnuz yoksa insanları oyunda sogutmayami çalışıyorsunuz ben sizden item dilenmedim kaybolan itemlerimi soyledim girin inceleyin dediim fazlada hiçbir item istemedim sizden ben ama umursamadiniz böyle devam ederseniz oyun officale geçmeden elinizde kalicak çok grupta sizin oyununuz hakkında güzel tavsiye edici paylaşımlarda bulunmuştum ama üzülerek kaldiriyorum