Oyun içi eşyalarım kayboldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Parlu1993

New member
21 Tem 2025
12
2
3
Sayın yönetici bu oyun sizin bazı konularda oyuncuların söylediklerine kulak vermemenizden kaynikli bu hale geldi biz ekip olara yasadigimi sorunları hem forumda he insgramdan tenezzül edipte cevap vermediniz oyunu bırakan bazı arkadaşlar bizimde bırakmamız için itemlerimizi çöpe attilar yada yaktılar dedik durumu anlattık beta süreci yardımcı olamayız dediniz madem beta sizin için önemsiz birşey ozma verin herkeze full itemleri full takıları lvl 70 yapın akşamdan akşama pk atıp çıksın millet ama biz oyunun hatalarını bulalım diye sanki offical gibi günlerimiz saatlerimizi item yapmak farm yapmak PK atmakla geçirdik ama bazı karater yoksunu insanlar bizime bu oyunu oynamayalım diye itemlerimizi yoketti sizden bi yardım istedik 3 gün sonra cevap atıyorsunuz onuda foruma topluma açık yerde paylaşım yaptığım için diğer insanlar gördü hemen cevap attınız yazdığınız cevap KUSURA BAKMAYIN YARDIMCI OLAMAYİZ siz oyununuzu oynucak insanlar ariyormusnuz yoksa insanları oyunda sogutmayami çalışıyorsunuz ben sizden item dilenmedim kaybolan itemlerimi soyledim girin inceleyin dediim fazlada hiçbir item istemedim sizden ben ama umursamadiniz böyle devam ederseniz oyun officale geçmeden elinizde kalicak çok grupta sizin oyununuz hakkında güzel tavsiye edici paylaşımlarda bulunmuştum ama üzülerek kaldiriyorum

• Like
Tepkiler: mreva ve memo50tr
Oyunumuz kapalı betadadır öncelikle kapalı betanın ne olduğunu araştırıp ögrenmenizi tavsiye ederim. Kapalı beta sürecinde bir çok oyun içi sorun çıkmış olup ekibimizin 7/24 çalışma azmiyle tespit edilen hatalar hızlı şekilde düzeltilmiştir. Kapalı beta sürecinde yasamış olduğunuz item kaybını anlıyoruz ancak kapalı betanın doğası gereği bu tarz sorunlar yasamanız gayet normaldir tüm oyuncularımız kapalı beta sürecine katılırken sorun yaşayacaklarını bilerek ve tüm şartları kabul ederek bu sürece katılıyorlar eğer bu şartları kabul etmiyorsanız lütfen açık beta veya offical sunucularımızı bekleyiniz.

Oyunun zor olma sebebi; Oyuncularimizin talebi uzerine oyunda hizlandirma amacli exp ve esya droplari aktiftir, oyunumuz açık beta ve officalde orjinal myko zorlugunda olacagı icin bu zorluk seviyesinde testlerimiz yapilmasi gerekmektedir.

Oyuncu kaybi hakkinda; Oyunumuz icin kapali betada oyuncu gerektiginden dolayi ilk 1 haftalik bir reklam sürecine girmis olup yeterli oyuncu sayisi saglandiktan sonra reklamlar durdurulmustur. Bugune kadar toplamda 3120 farkli oyuncuyla test edilmistir. Kapali beta sonunda olusturmus oldugunuz tum karakterler silinecektir. Oyunumuza sans verip giren oyuncularimiz kapali beta surecinin tamamlanmasini beklemektedir. Bu sebepten dolayi oyunumuzda herhangi bir oyuncu kaybi soz konusu degildir. Surec dogal seyrinde ilerlemektedir.

Ayrıca açtığınız konuyu doğru kategoride açtığınıza emin olmadan farklı kategorilere konu açmayınız.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: dilla
Yaptığım paylaşımdan dolayi sizde ve diğer yönetici ekipte özür dilerim bianlık sinirle olan birseydi kusuruma bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...