T toton2424 Member 17 Tem 2025 85 51 18 20 Ağu 2025 #6 GOKU' Alıntı: Droplar official ayarında olduğu için zordur. Emc Lufer bossları aktiftir. Genişletmek için tıkla ... Eslantda kağıt drobundan başka drop yok officelde de bu sekilde mi olucaktir.tesekkurler. @GOKU
GOKU' Alıntı: Droplar official ayarında olduğu için zordur. Emc Lufer bossları aktiftir. Genişletmek için tıkla ... Eslantda kağıt drobundan başka drop yok officelde de bu sekilde mi olucaktir.tesekkurler. @GOKU
Administrator Administrator Developer 16 May 2025 61 369 53 20 Ağu 2025 #7 mdsalman' Alıntı: Guncel versionu indirdim ama yeni version indirin diyor Genişletmek için tıkla ... Varolan uygulamayı silip tekrar kurun düzelecektir.
mdsalman' Alıntı: Guncel versionu indirdim ama yeni version indirin diyor Genişletmek için tıkla ... Varolan uygulamayı silip tekrar kurun düzelecektir.
U umut60 New member 3 Ağu 2025 5 1 3 21 Ağu 2025 #8 + olarakda skiler vurmuyor combo yok skil basıyorum vurmuş gözüküyor ama hasar vermiyor
Administrator Administrator Developer 16 May 2025 61 369 53 21 Ağu 2025 #9 umut60' Alıntı: + olarakda skiler vurmuyor combo yok skil basıyorum vurmuş gözüküyor ama hasar vermiyor Genişletmek için tıkla ... Hangi sınıf'da combo yapmaya çalışıyorsunuz ?
umut60' Alıntı: + olarakda skiler vurmuyor combo yok skil basıyorum vurmuş gözüküyor ama hasar vermiyor Genişletmek için tıkla ... Hangi sınıf'da combo yapmaya çalışıyorsunuz ?
M mreva New member 18 Tem 2025 13 1 3 21 Ağu 2025 #10 GOKU' Alıntı: Droplar official ayarında olduğu için zordur. Emc Lufer bossları aktiftir. Genişletmek için tıkla ... cok sacma degıl mı kral bıze betayı yasatmanız lazımken offıcalı oyunuyoruz beta da
GOKU' Alıntı: Droplar official ayarında olduğu için zordur. Emc Lufer bossları aktiftir. Genişletmek için tıkla ... cok sacma degıl mı kral bıze betayı yasatmanız lazımken offıcalı oyunuyoruz beta da