Birden fazla telefon ve char hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kblytsc0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 Yıldır Sistem geçmişi olan bir oyun yapısı için hep aynı fikirleri yok döner ekmek yok farmer söyle mahvediyor böyle oluyor söylemleri artık kabak tadı verdi bu söylemlere kulak asan tüm oyun yönetimlerinin eline 4-5 klan ve bom boş farm slotları kaldı dileyen yakın zamanda R... No... Gibi oyunların tüm sunucularına girip diledikleri gibi slotlara gezebilir. Oyunun bir ekonomisi olmadıkça normal kullanıcıda oynamaz farmcıda bunun en mantıklısı 2 kullanıyıcıda üzmeyecek şekilde fırsatlar sunmak. CZ farmını daha verimli kılmak - Eslant EMC gibi yerlerde Upgrade SC droplarını koymamak . CZ dışındaki yerlerde % olarak raptor shard gibi dropların oranlarını minimal de tutmak - coin gelirinin ise farmcıyı mutlu edicek sekilde ayarlamansı her zaman dengeli bir farmer ve normal oyuncu ilişkisi saglar. Kimse Farmdan kazancı olmayan slota sadece pot alıcam kafasıyla 7/24 genıue harcatmaz kımsede exp vermeyen slotlarda genie acmaz. Her slotun bir mantıgı olmalı hedef kıtleye yonelık . ancak bu sekılde mantıklı bir sistem olabilir. Farmerın olmadıgı bir denge bu oyun yapısında olmaz olmadı olmamalıda.

Ben afk farma karşıyım kardeşim. gorev sistemi olmalı bence emc-lufer-eslant gibi maplarde droplar tamamen kalkmalı ve görev sistemi getirilmeli. Örnek eslanta 10 tane ewil wizard kes rastgele işte %1 şansla raptor ,shard,ii atsın gibi. Görev sonucu farm olsun. Boylece hem mafyalar slota el koyamaz hemde normal userlerde birşeyler yapabilir. Slotda ise kim son vurusu yapıyorsa görev onun saysin böylece kimse slotlara el koyamasin. Bence degerlendirilmeli bu sistem

Bu konu hakkında yeni bir konu açtım desteklerinizi orda bekliyorum. Konu adı gorevle farm yapma onerisi. Teşekkürler