Destek zamanı.

Merhaba,

Ben 32 yaşında bir insanim. Öncelikle tekrardan bize mobil uzerinden eski knight nostaljisini yaşatmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. Beta aşamasında sorunlar tabiki olucaktir. Zamanla daha iyi olucaktir. Acelemiz yok. Siz oyunu stabil hale getirene kadar gerçek knight sevdalılarının bekleyecegini düşünüyorum. Tek isteğimiz şeffaf olunmasi, sürekli iletişim halinde bilgi verilmesi ve verilen sözlerin yerine getirilmesi. Verdiğiniz emekler ve ilginiz için simdiden teşekkürler.

İyi çalışmalar, başarılar.
Tamamen katılıyorum. Hatta bununla ilgili bir öneride de bulundum.İletişim be bilgilendirme sorunu işi farklı boyutlara taşıyan bir şey ne yazık ki özellikle bu süreçte ekip içinde psikolojik bir baskı söz konusudur.Belirli aralıklarla ilerleme hakkında bilgilendirme vb. İnfolar ile en azından herkese tek tek çalışmalar devam ediyor gibi basma kalıp cevaplar vermek yerine hem uğraşmış olmadan hemde güncel bilgileri sağlayıp bu durumu eritme adına bildirim paneline belirli aralıklarla eklenebilir yada sistem üzerinden otomatik bir dm olarak forum kullanıcılarına iletilebilir diye düşünüyorum.
Bu hem geliştirici ekip hemde kullanıcılar için daha sorunsuz bir süreci tetikleyecektir.

• Like
Tepkiler: toton2424