Merhaba,
Emc-Lufer-Eslant gibi maplarde moblardan droplar kaldirilmali yerine görev sistemiyle drop alinmasinin yolu açılmalı, örnek vermek gerekirse eslanta 10 tane evil wizard kes %1 şansla raptor,shar,ii drobu cikma gibi bir sistem getirilmelidir. Böylece hem mafyalar slotları ele geciremez hemde normal userlerde oyun zevkini çıkarabilir. Ayrıca slotda görev saymada son vurusa göre yapilirsa herkez bu sistemden faydalanabilir. Slot tekeli anlamsiz kalır. Hem aktiflik artar hem bu görevler için sürekli partyler kurulması gerektiginden oyuncu iliskileri, arkadaşlığı articagina inanıyorum.
Ek olarak eğer olursa her görev sonucu oyuna ozel bir kutu verilebilir. Bu kutu şeffaf şekilde drop oranlari belirtilip, normalde canavardan çıkması gereken canavara özel droplar kullanilabilir. Örneğin evil wizard kestin kutunun ismi ewilvizard kutusu denilip o canavara özel görev kutusu yapilabilir.
Bu konunun değerlendirilmesi hakkında oyun yoneticilerine arz ederim.
Teşekkürler.
Emc-Lufer-Eslant gibi maplarde moblardan droplar kaldirilmali yerine görev sistemiyle drop alinmasinin yolu açılmalı, örnek vermek gerekirse eslanta 10 tane evil wizard kes %1 şansla raptor,shar,ii drobu cikma gibi bir sistem getirilmelidir. Böylece hem mafyalar slotları ele geciremez hemde normal userlerde oyun zevkini çıkarabilir. Ayrıca slotda görev saymada son vurusa göre yapilirsa herkez bu sistemden faydalanabilir. Slot tekeli anlamsiz kalır. Hem aktiflik artar hem bu görevler için sürekli partyler kurulması gerektiginden oyuncu iliskileri, arkadaşlığı articagina inanıyorum.
Ek olarak eğer olursa her görev sonucu oyuna ozel bir kutu verilebilir. Bu kutu şeffaf şekilde drop oranlari belirtilip, normalde canavardan çıkması gereken canavara özel droplar kullanilabilir. Örneğin evil wizard kestin kutunun ismi ewilvizard kutusu denilip o canavara özel görev kutusu yapilabilir.
Bu konunun değerlendirilmesi hakkında oyun yoneticilerine arz ederim.
Teşekkürler.
Öncelikle sanırım yazdığımı düzgün okuyamadin sanırsam. ornek veriyorum hadi o slotda 1 party 8 hesaplı adam olsun ee bunun yanına 2 partyde normal party kurarak oraya gelen insanlar olsun elbet son vurusda hepsi bu slot mafyasına gitmicek doğru degilmi ? Birde yok raptor çöp olucak filan demişsin onun içinde çözümü ek olarak belirttim. Görev bitince otomatik çantana kirmizi kutu gibi birşey düşer drop oranıni iyi ayarlarsin örnek 0.001 raptor düşme oranı gibi bak bakalım 1 günde kaç tane raptor düşer. O kadar çalışıyorsa beynin bunuda dusunebilirsin degil mi? Slot çıkma hızınıda hesaba kat , canavarların oldukden sonra belli bir yeniden çıkma hızı var. 8 hesaplı adam 2 party adam gelirse ks için normalde 10 dkda bitirecegi görevi her son vuruşu yapamiyacagindan belki 30 dk da bitirecek. Rekabeti ,zamani hesaplamadan yazıyon boş bos. Görev yaparken oldurmeyi 10 değilde 20 dersin 10-15 dk süren görev olur 30 dk. Sonra dediğim gibi raptor çıkma oranıni 0.001 yaparsın. O zaman bak bakalım nolucak. Hiç birsekilde bu durum slot mafyasının işine gelmez. Herşeyi iyi ayarladikdan sonra kendi dusuncem en mantıklı çözüm bu, mafyalar yerine en azından emek verip tek cihazla oynayan insanlar daha çok faydalanır. İtem degeride düşmez. Ama anladığım kadar sen o tayfadasin çözdüm ben seni işine gelmedi bu durum.+1 leyenlere üzülüyorum. Droplaro goreve baglayacaksaniz ve son vuruş sistemine gore yapacaksaniz bunu tabikii yine farmerlar alacak. Sen farmerin 8 tane charindan son vuruşu alabilecegini nasil dusundun?
Hadi diyelim knighttaki gibi moba dokunmak gorev saysın. Boylece bir mobun basinda 1000 kişi olacak 1000 kişi evil kutusu alacak. Sonra raptor çöp item olacak
30 yildir en cok hasar verene mobun kutusunun düşmesinin sebebi adamlarin ugrasmamak istememesi degil. Daha iyi bir alternatifi yok. Kaldıki daha iyi bir alternatifi olsun. MGAME de calisan milyon dolarlik çekik mühendislerden daha mı zekisin kardesimmuhtemelen degilsin. Cunku önerin çok komik.
Sonuca geleceksek tabiiki farmer kutuyu alacam. Mmorpg oynuyorsun. PUBG veya valorant deneyebilirsin
Son düzenleme: