R rollolothbrok New member 15 Tem 2025 3 0 1 7 Ağu 2025 #1 Merhaba, İPhone kullanıcısıyım ve apkyı indirdim fakat kurulumunu gerçekleştiremiyorum. Desteklerinizi rica ederim.
Merhaba, İPhone kullanıcısıyım ve apkyı indirdim fakat kurulumunu gerçekleştiremiyorum. Desteklerinizi rica ederim.
ErlikBey New member 18 Tem 2025 12 4 3 34 7 Ağu 2025 #2 rollolothbrok' Alıntı: Merhaba, İPhone kullanıcısıyım ve apkyı indirdim fakat kurulumunu gerçekleştiremiyorum. Desteklerinizi rica ederim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, iPhone (iOS) cihazlarda .apk dosyaları çalışmaz, çünkü .apk dosyaları sadece Android işletim sistemi içindir.
rollolothbrok' Alıntı: Merhaba, İPhone kullanıcısıyım ve apkyı indirdim fakat kurulumunu gerçekleştiremiyorum. Desteklerinizi rica ederim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, iPhone (iOS) cihazlarda .apk dosyaları çalışmaz, çünkü .apk dosyaları sadece Android işletim sistemi içindir.
R rollolothbrok New member 15 Tem 2025 3 0 1 7 Ağu 2025 #3 ErlikBey' Alıntı: Merhaba, iPhone (iOS) cihazlarda .apk dosyaları çalışmaz, çünkü .apk dosyaları sadece Android işletim sistemi içindir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
ErlikBey' Alıntı: Merhaba, iPhone (iOS) cihazlarda .apk dosyaları çalışmaz, çünkü .apk dosyaları sadece Android işletim sistemi içindir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.