Carnowa New member 5 Tem 2025 5 1 3 OSMANİYE/ MERKEZ Perşembe saat 15:17'de #81 Sabırsızlıkla ve de 4 gözle beklemekteyiz
S selambms2 New member 16 Tem 2025 4 0 1 Perşembe saat 18:06'de #82 recco34' Alıntı: Değişik bir insansın salağa anlatır gibi anlatmışım orda onuda kavrayamamışsın yaşamamalısın sen. Genişletmek için tıkla ... Ben gayet salağa anlatır gibi anlattım ama sen bilirsin. " tam anlamı ile p2w ne anlamda neye denir bilmiyorsun" bu sözler sana ait.
recco34' Alıntı: Değişik bir insansın salağa anlatır gibi anlatmışım orda onuda kavrayamamışsın yaşamamalısın sen. Genişletmek için tıkla ... Ben gayet salağa anlatır gibi anlattım ama sen bilirsin. " tam anlamı ile p2w ne anlamda neye denir bilmiyorsun" bu sözler sana ait.
X xfera10 New member 8 Tem 2025 2 0 1 Dün 06:29 da #83 GOKU' Alıntı: Kapalı betada iOS aktif olmayacak. Genişletmek için tıkla ... Ozaman siz android için oyun yapmışsınız boşa beklemiyelim
GOKU' Alıntı: Kapalı betada iOS aktif olmayacak. Genişletmek için tıkla ... Ozaman siz android için oyun yapmışsınız boşa beklemiyelim
Administrator Administrator Developer 16 May 2025 22 224 28 Dün 06:42 da #84 xfera10' Alıntı: Ozaman siz android için oyun yapmışsınız boşa beklemiyelim Genişletmek için tıkla ... Kapalı beta'da iOS kullanılmayacağı belirtildi. Kapalı betada iOS ile oynamak için beklemeyiniz.
xfera10' Alıntı: Ozaman siz android için oyun yapmışsınız boşa beklemiyelim Genişletmek için tıkla ... Kapalı beta'da iOS kullanılmayacağı belirtildi. Kapalı betada iOS ile oynamak için beklemeyiniz.