B b3rke35 New member 16 Tem 2025 13 2 3 19 Tem 2025 #1 Lütfen bir açılış saati söyleyin insanlar ona göre ayarlasin kendisini Tepkiler: kursunjiyan ve aryax
donkissot Administrator Developer 4 Tem 2025 27 9 8 19 Tem 2025 #2 b3rke35' Alıntı: Lütfen bir açılış saati söyleyin insanlar ona göre ayarlasin kendisini Genişletmek için tıkla ... Açıklama yapacağız, bu arada APK yükleyebildiniz mi? Tepkiler: mikailx99
b3rke35' Alıntı: Lütfen bir açılış saati söyleyin insanlar ona göre ayarlasin kendisini Genişletmek için tıkla ... Açıklama yapacağız, bu arada APK yükleyebildiniz mi?
B b3rke35 New member 16 Tem 2025 13 2 3 19 Tem 2025 #3 Evet yükledim ekran uyku moduna geçtiği için yüklenmiyor Muş.ama ekrandaki. Adam siyah gözüküyor bende başka telefonda denedim ondada siyah görünüyor.
Evet yükledim ekran uyku moduna geçtiği için yüklenmiyor Muş.ama ekrandaki. Adam siyah gözüküyor bende başka telefonda denedim ondada siyah görünüyor.
donkissot Administrator Developer 4 Tem 2025 27 9 8 19 Tem 2025 #4 b3rke35' Alıntı: Evet yükledim ekran uyku moduna geçtiği için yüklenmiyor Muş.ama ekrandaki. Adam siyah gözüküyor bende başka telefonda denedim ondada siyah görünüyor. Genişletmek için tıkla ... Konu 'Siyah Obje Görünme Sorunu Hakkında Bilgilendirme' 19 Tem 2025 Değerli oyuncularımız, Siyah ekran problemi için yeni APK paylaşıldı, eski APK'larınızı silip tekrardan kurulum yapabilirsiniz. NOT: Kurulum yaparken ve Patch çekerken telefonunuzun ekranını kapatmayın!
b3rke35' Alıntı: Evet yükledim ekran uyku moduna geçtiği için yüklenmiyor Muş.ama ekrandaki. Adam siyah gözüküyor bende başka telefonda denedim ondada siyah görünüyor. Genişletmek için tıkla ... Konu 'Siyah Obje Görünme Sorunu Hakkında Bilgilendirme' 19 Tem 2025 Değerli oyuncularımız, Siyah ekran problemi için yeni APK paylaşıldı, eski APK'larınızı silip tekrardan kurulum yapabilirsiniz. NOT: Kurulum yaparken ve Patch çekerken telefonunuzun ekranını kapatmayın!