1. Ad – Soyad:
Cumali Güncü
2. Yaş:
25
3. Discord kullanıcı adınız:
themazecumvli
4. Twitch / YouTube / İnstagram / Tiktok kanal linkiniz:
TikTok: https://www.tiktok.com/@themazecumvli?_r=1&_t=ZS-91Yhu7sWx0a
Diğer platformlarda aktif yayın açmıyorum.
5. Günlük / haftalık ortalama yayın süreniz:
Günlük ortalama 6–7 saat, haftalık 45–50 saat yayın yapıyorum.
6. Daha önce yayıncı deneyiminiz var mı?
Evet, TikTok üzerinde MMORPG ağırlıklı düzenli yayın tecrübem var. Knight Online, MLB, RAVEN2 , PES ,LOL vb
Maze içerikleriyle aktif bir izleyici kitlesi oluşturdum.
7. Neden [MANES ONLİNE] yayıncısı olmak istiyorsunuz?
MANES Online topluluğuna katkı sağlamak, oyunu TikTok kitlesine daha geniş şekilde tanıtmak ve sunucunun gelişimine destek olmak için yayıncı olmak istiyorum. PvP, farm ve etkinlik içerikleriyle izleyicilere kaliteli yayın sunmayı hedefliyorum.
8. Yayın tarzınızı kısaca anlatın:
Samimi, izleyiciyle sürekli etkileşimde olan, eğlenceli ve akıcı bir yayın tarzım var. Hem sohbet hem aksiyon odaklı ilerliyorum.
9. Eklemek istediğiniz notlar:
Düzenli yayın açarım, etkinliklere ve tanıtımlara destek olurum. Topluluğa uzun vadeli katkı sağlamayı hedefliyorum.
Cumali Güncü
2. Yaş:
25
3. Discord kullanıcı adınız:
themazecumvli
4. Twitch / YouTube / İnstagram / Tiktok kanal linkiniz:
TikTok: https://www.tiktok.com/@themazecumvli?_r=1&_t=ZS-91Yhu7sWx0a
Diğer platformlarda aktif yayın açmıyorum.
5. Günlük / haftalık ortalama yayın süreniz:
Günlük ortalama 6–7 saat, haftalık 45–50 saat yayın yapıyorum.
6. Daha önce yayıncı deneyiminiz var mı?
Evet, TikTok üzerinde MMORPG ağırlıklı düzenli yayın tecrübem var. Knight Online, MLB, RAVEN2 , PES ,LOL vb
Maze içerikleriyle aktif bir izleyici kitlesi oluşturdum.
7. Neden [MANES ONLİNE] yayıncısı olmak istiyorsunuz?
MANES Online topluluğuna katkı sağlamak, oyunu TikTok kitlesine daha geniş şekilde tanıtmak ve sunucunun gelişimine destek olmak için yayıncı olmak istiyorum. PvP, farm ve etkinlik içerikleriyle izleyicilere kaliteli yayın sunmayı hedefliyorum.
8. Yayın tarzınızı kısaca anlatın:
Samimi, izleyiciyle sürekli etkileşimde olan, eğlenceli ve akıcı bir yayın tarzım var. Hem sohbet hem aksiyon odaklı ilerliyorum.
9. Eklemek istediğiniz notlar:
Düzenli yayın açarım, etkinliklere ve tanıtımlara destek olurum. Topluluğa uzun vadeli katkı sağlamayı hedefliyorum.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: