Optimizasyon

Allanooooooon

New member
19 Tem 2025
16
13
3
Neden beta açılmadan önce kod ile sunucuya karakter sokulup telefonla test edilmedi hiç bakılmadı mı bu sonuca telfonlarımız kötü desek değil biz useriz tek çarı olan pkcı ekipleriz Farmer değiliz ki oyun kassın donsun haklılık veya doğruluk bir fayda etmiyor malesef oyuna en az zaten 500-1000 userin gelip deneyeceği belli iken neden yapılmadı böyle bir test iki neden geliyor aklımıza

1- bilmemezlik ekibin yetersiz ve bu oyun hakkında bilgisi olmaması

2- oyunu erken açalım userin geliş durumuna göre iyileştiririz (fps sorunu biliniyordu)

Siz userinizi dinlemezseniz yanlarında olmazsanız kimse kusura bakmasın ilk tökezlediğinizde vurulur tepenize bu hayat felsefesi sadece oyunla alakalı birşey değil

Abi youtube de karşıma çıktığın yetmiyor burda bile çıktın yav😁 bu arada dediklerine de katılıyorum ben oyuna giremedim bile ios olduğundan dolayı

Abi youtube de karşıma çıktığın yetmiyor burda bile çıktın yav😁 bu arada dediklerine de katılıyorum ben oyuna giremedim bile ios olduğundan dolayı
Bi mobil deneyelim dedik 2 kere tökezledik ha bu 3. İos oyuna girmiyor biz giriyoruz da ne oluyor karakter gitmiyor bile:D eşşeq gibi ortada durduk 20 dk

• Like
Tepkiler: Srlest
Biz emulatorden denedik, çok fazla sorun var hiç bir şekilde yumuşak bir oynanışa sahip değil, hadi sürekli emulatorde denediniz diyelim, bu kadar sorunu hiç mi görmediniz ben anlamadım. Bu kadar gözle görülür sorunlarla beta açmak kadar saçma bişey yok, betanın amacı gözden kaçan sorunların düzeltilmesi amacı taşır.
Ben ortada düzgün birşey göremedim.

Dostum pc başında oynasak gider usko stko boko moko oynarız mobil knight adı üstünde mobilden oynanılacak ama oynayamıyoruz ya peri masalına dönüyor oyun ya optimizasyon yada para sevdasına heba ediliyor bizim beklentimiz basit bir önceki oyuna bak aynısını çal oyuncu neyi sevdi orda neyi sevmedi al işle aç bu kadar oyunda daha grafik ayarlaması yok beta beta eyvallahda bi komşuya bak ordan birşeyler arakla pvp serverlar bu yol üzerinden açılıyor zaten herkes birbirinden baka baka birşeyler ekleye ekleye çalıyor ko1 mesela sahibini tanırım bilgi birikmi fazla camiada sevilen birisi oda mobil yapıyor ama herşeyi inceleyerek 10 günde çıkarmıyor 1 ayda çıkarmıyor uzun sürüyor evet amma hiç bir şikayet almamak adına açmıyor bunlar neden böyle birşeyi attı piyasaya anlamış değilim

• Like
Tepkiler: Srlest ve k12