S Serseriqa1 New member 18 Tem 2025 2 0 1 6 Ağu 2025 #6 GOKU' Alıntı: O an oyunda olan bütün karakterlere hediye gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Siz duyuru kısmına yazdığınız sırada Oyundaydim 5 dk bekledim hiç bir şey gelmeyince relog attım M_Jordan nickli Chara baka bilirsiniz
GOKU' Alıntı: O an oyunda olan bütün karakterlere hediye gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Siz duyuru kısmına yazdığınız sırada Oyundaydim 5 dk bekledim hiç bir şey gelmeyince relog attım M_Jordan nickli Chara baka bilirsiniz
M mreva New member 18 Tem 2025 3 0 1 6 Ağu 2025 #7 GOKU' Alıntı: O an oyunda olan bütün karakterlere hediye gönderildi. Genişletmek için tıkla ... canta doluydu kral bı karekter posta kutusu gıbı ozellık olsaya bu gıbı durumlar içinde gerekli olur offical'de
GOKU' Alıntı: O an oyunda olan bütün karakterlere hediye gönderildi. Genişletmek için tıkla ... canta doluydu kral bı karekter posta kutusu gıbı ozellık olsaya bu gıbı durumlar içinde gerekli olur offical'de
T tolmin67 New member 9 Tem 2025 8 0 3 6 Ağu 2025 #9 GOKU' Alıntı: O an oyunda olan bütün karakterlere hediye gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Bence bir 10'ar tane busta gönderilir gibi geldi
GOKU' Alıntı: O an oyunda olan bütün karakterlere hediye gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Bence bir 10'ar tane busta gönderilir gibi geldi
P Power1100 New member 17 Tem 2025 11 0 3 6 Ağu 2025 #10 Hiç yoktan buss verilsin charlara canımız çıktı buss parası biriktircez diye