TheTarget12 veya ToFi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Carnowa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Carnowa

New member
5 Tem 2025
5
1
3
OSMANİYE/ MERKEZ
Manes online ekibine;

Saygı değer manes online ekibi simdiden basarilarinizi tebrik eder ve dewamini dilerim bize eski nostalji günlerimizi mobile ile tekrardan geri dondurmenize oldukça çok ama çok sevindim.
Tüm eskilerden knight online oyuncularına sesleniyorum herkese selam olsun,
Benim ismim Refik 41 yasinda osmaniye liyim bir zamanlar heyecanla ve de severek oynadigimiz o oyunu yani zamaninda knight online ' ı Dies server inda oynamistim. Ben solo takılırdım hep ozamanlar okuldur felan arkadas cewrem pek yoktu, suan ise yasımız büyük bile olsa bu heyecanı Manes Online ile yeniden yaşamayı 4 gözle bekliyor olacağım.
Ekip arkadaşları bulmak için ve de eski knight online da az çok bildiğimiz oyun içi ilerlemelerin bazıları aklımızda kalmıştır. Yeni ve sifir dan başlayan tüm oyuncularımıza da elimden gelen her türlü yardımdan geri cevirmeyecegimi dile getirmek isterim tabi bizimde unutmuş olduğumuz veya bilmediklerimiz vardır.
Siz değerli Manes Online ekibi ve diğer Knight Online oyuncularına sesleniyorum.
Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece her zaman ve her daim güçlü olacağız.
Hey arkadaşım sizlere sesleniyorum,Manes Online eski nostalji günlerimizi yeniden canlandırıyor, Tabi mobile versiyon olarak eski günlerimizi yâd etme zamanı geliyor çok yakında bizlere sunulacak olan hersey senin aradığın Manes Online da.
☆Sende gel bizimle bu yeni maceramiza ve eski nostalji günlerimizi yâd etme de bize katıl.
Şunu unutma ki;
-"SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ."-