Pazarlama Psikolojisinde Hüsran

Adam bunun karşılığında napıyo dc den sohbeti kapatıyo. Yakında burayı da sohbete kapatırlarsa şaşırmam. Adamlar da ilgi alaka 0 hatta ben şahsen eminim ki tüm gün knight pvp oynayıp gün içinde 1-2 saat bu işe vakit ayırıp çok uğraşıyoruz çok çabalıyoruz edalarıyla geri dönüş sağlamaları ki keza çoğu zaman geri dönüş bile sağlamıyolar. Optimizasyon sorunu çok büyük bir problem değil. Bu işin okulu okuyan biri olarak söylüyorum adamlar aşırı tecrübesiz hatta çoğul eki bile getirmek istemiyorum muhtemelen bunu 2 tane 20 yaşında çocuk bile yapıyo olabilir. YouTube dan optimizasyon sorunu nasıl çözülür diye aratıp izleyip uyguluyo bile olabilirler. Yoksa mümkünatı yok bu derece de basit bir işlemin günler sürsün ya da çok fazla vakit alsın.
Valla adamlar benim babamin oğlu değil ben en azından cesaret gosterip böyle bir şeye adım atmalarına takdir ettim. Ha başarılı olurlar,olmazlar bilemem. Oyunu açsınlar bakalım diyorum sadece yine aynısı olursa öne göre yarginizi yaparsiniz. Dediğim gibi piyasada oyun yok, eski nostalji istiyoruz. Pvp kayniyor ortalık ama anlamadığım şekilde mobil cikaran adam yok. Artık yeni cagdayiz millet işten gelince koltuguna uzanıp mobilden oyun oynamak istiyor. O yuzden sans verip bekliyelim.

Adam bunun karşılığında napıyo dc den sohbeti kapatıyo. Yakında burayı da sohbete kapatırlarsa şaşırmam. Adamlar da ilgi alaka 0 hatta ben şahsen eminim ki tüm gün knight pvp oynayıp gün içinde 1-2 saat bu işe vakit ayırıp çok uğraşıyoruz çok çabalıyoruz edalarıyla geri dönüş sağlamaları ki keza çoğu zaman geri dönüş bile sağlamıyolar. Optimizasyon sorunu çok büyük bir problem değil. Bu işin okulu okuyan biri olarak söylüyorum adamlar aşırı tecrübesiz hatta çoğul eki bile getirmek istemiyorum muhtemelen bunu 2 tane 20 yaşında çocuk bile yapıyo olabilir. YouTube dan optimizasyon sorunu nasıl çözülür diye aratıp izleyip uyguluyo bile olabilirler. Yoksa mümkünatı yok bu derece de basit bir işlemin günler sürsün ya da çok fazla vakit alsın.
Optimizasyon çok büyük bir problem değil?
Binlerce kodu Unity tabanına optimize etmek kesinlikle kolay bir şey dimi?
Senin derdin eleştiriden çok karalamaya giriyor, kaldı ki her konuya neredeyse yorum yapıyorum ve ne durumda olduğumuzu anlatıyorum. Discord sohbeti kapatmamızın genel sebebi rahatlıkla sizinle paylaşım yapalım diye kapatıldı. Yapıcı eleştiriye her zaman açığız, lakin senin yaptığın eleştiriden çok karalamaya giriyor. Yazdıklarına çeki düzen verirsen seviniriz.

Optimizasyon çok büyük bir problem değil?
Binlerce kodu Unity tabanına optimize etmek kesinlikle kolay bir şey dimi?
Senin derdin eleştiriden çok karalamaya giriyor, kaldı ki her konuya neredeyse yorum yapıyorum ve ne durumda olduğumuzu anlatıyorum. Discord sohbeti kapatmamızın genel sebebi rahatlıkla sizinle paylaşım yapalım diye kapatıldı. Yapıcı eleştiriye her zaman açığız, lakin senin yaptığın eleştiriden çok karalamaya giriyor. Yazdıklarına çeki düzen verirsen seviniriz.
Ben niye daha yapmadığınız oyunu karalayayım kardeşim madem profesyonel ekiple bu işi yapmıyosunuz gidin işin ehli adama verin parasını açık beta gelince 1 saatte kazanacağın paralardan bahsediyorum yapsın size sağlam bi optimizasyon biz de memnun kalalım siz de memnun kalın işini yapan adam da memnun kalsın kazan kazan durumu olsun. 30 fps verecekse şu an oyun niye açmıyosunuz bizim başlangıç olarak yeterli hatta iyi dediğimiz fpsler bunlar siz arkaplan da yine gerekli çalışmalarınızı yaparsınız kapalı betanın amacı bu değil mi zaten aşama aşama düzeltmek. Ayrıca saçma sapan dc den sohbeti şundan bundan kapattık deme kardeşim yazılanlar işinize gelmediği için kapattınız. Bilgi vermek isteyen duyuru kısmına everyone atar yine bilgilendirir