Pazarlama Psikolojisinde Hüsran

Adamlar ropartaj verdi. Genzo online diye bir kanalda izlemenizi öneririm. Adamlar zaten diyor bu kadar ilgi beklemiyorduk. O yüzden patladik diye, sorunlar cozulene kadar da acmayabiliriz diyorlar oyunu.
Yayını izlemiştim ama müsait olunca tekrar izleyeceğim kaçırdığım bir yer var mı diye.
Ama bahsetmek istediğim şey şu.
Bir gıda işletmesi açtığını düşün ekipmanın temel ihtiyaçlarını karışlamadığı süreçte hizmete ne yazık ki geçemezsin başarı elde edemezsin.
Genel düşüncemiz kervan yolda düzülür gibi bir kanıya çıkıyor süreç gereği ama ne yazık ki her konuyu bu şekilde ele alamıyoruz

Yayını izlemiştim ama müsait olunca tekrar izleyeceğim kaçırdığım bir yer var mı diye.
Ama bahsetmek istediğim şey şu.
Bir gıda işletmesi açtığını düşün ekipmanın temel ihtiyaçlarını karışlamadığı süreçte hizmete ne yazık ki geçemezsin başarı elde edemezsin.
Genel düşüncemiz kervan yolda düzülür gibi bir kanıya çıkıyor süreç gereği ama ne yazık ki her konuyu bu şekilde ele alamıyoruz
Orda diyorlar ki biz testimizi yaptık ama bot hesaplarla, açtığımızda sorun yoktu. Bu kadar insan gelicegini bilmiyorduk dediler. Birde dosyalar patladı filan dediler. Çok terimlerden anlamam. Ama sorun şu bu kadar yoğun ilgiyi beklemedikleri den patladiklarini düşünüyorum. Admin dediği 150 kisi gelir diye dusunduk demesi :)

• Like
Tepkiler: TANKERNACİYE
Orda diyorlar ki biz testimizi yaptık ama bot hesaplarla, açtığımızda sorun yoktu. Bu kadar insan gelicegini bilmiyorduk dediler. Birde dosyalar patladı filan dediler. Çok terimlerden anlamam. Ama sorun şu bu kadar yoğun ilgiyi beklemedikleri den patladiklarini düşünüyorum. Admin dediği 150 kisi gelir diye dusunduk demesi :)
Benimde demek istediğim şu yani çoğumuz kişisel hayatımızda da uyguluyoruz bu mantığı aslında ‘’Biz işimizi kış tutalım yaz çıkarsa bahtımıza’’
Burada hiç birimizin görsel zenginlik sorunsuz bir süreç beklentisi zaten yok ama en azından girebilseydik diyoruz çaresizce.Az önce ki alıntıda da dediğim gibi bir işletme olarak düşünelim, faaliyete geçmeden alt yapının tamamlanması gerekiyor.Otel yasa restaurant değil ki gelen misafire yoğunluktan dolayı müsait yerimiz yok diyelim.

Umarım en kısa sürede çalışmalar sonuç verir ve denemelerimizi yaparız.Bu sürece kadar bir açıklama niteliğinde yayın toparlayıcı olacaktır.

Benimde demek istediğim şu yani çoğumuz kişisel hayatımızda da uyguluyoruz bu mantığı aslında ‘’Biz işimizi kış tutalım yaz çıkarsa bahtımıza’’
Burada hiç birimizin görsel zenginlik sorunsuz bir süreç beklentisi zaten yok ama en azından girebilseydik diyoruz çaresizce.Az önce ki alıntıda da dediğim gibi bir işletme olarak düşünelim, faaliyete geçmeden alt yapının tamamlanması gerekiyor.Otel yasa restaurant değil ki gelen misafire yoğunluktan dolayı müsait yerimiz yok diyelim.

Umarım en kısa sürede çalışmalar sonuç verir ve denemelerimizi yaparız.Bu sürece kadar bir açıklama niteliğinde yayın toparlayıcı olacaktır.
Tabi ki herşey hazır olmadan açılması doğru değil di. Ancak sanırsam bu oyunu açan arkadaslarin ilk girişimi daha önce deneyimleri varmı emin değilim. Tam net olarak söylemediler. Ben sans verme taraftarıyım. Dediklerine göre 60 fps çekilince oyun acicaklarmis, kendi aciklamalarina baktigimda 1 yıldır oyunu gelistirmisler yeni oyun motoruyla yapmışlar. Bu girişimleri bile takdir edilesi, sonucda mobilde bir kıtlık var bu alanda bulamıyoruz doğru düzgün knight oynu, ben o yuzden çok kasmama taraftariyim en azından ay sonuna kadar izleyip görelim. Birde o yayında pus fiyalari 2 ay boyunca yarı fiyatina olucagini söylediler. Bir şekilde basarabilirlerse oyunu açmayı, en azından bu bekleyişi telafi etmeye çalışıyorlar. Ee bizimde pek acelemiz yok sans verip bekliyelim, diyorum.

• Like
Tepkiler: TANKERNACİYE
Adam bunun karşılığında napıyo dc den sohbeti kapatıyo. Yakında burayı da sohbete kapatırlarsa şaşırmam. Adamlar da ilgi alaka 0 hatta ben şahsen eminim ki tüm gün knight pvp oynayıp gün içinde 1-2 saat bu işe vakit ayırıp çok uğraşıyoruz çok çabalıyoruz edalarıyla geri dönüş sağlamaları ki keza çoğu zaman geri dönüş bile sağlamıyolar. Optimizasyon sorunu çok büyük bir problem değil. Bu işin okulu okuyan biri olarak söylüyorum adamlar aşırı tecrübesiz hatta çoğul eki bile getirmek istemiyorum muhtemelen bunu 2 tane 20 yaşında çocuk bile yapıyo olabilir. YouTube dan optimizasyon sorunu nasıl çözülür diye aratıp izleyip uyguluyo bile olabilirler. Yoksa mümkünatı yok bu derece de basit bir işlemin günler sürsün ya da çok fazla vakit alsın.

• Like
Tepkiler: lamer212